• Verminderd klakvorming.
  • Langere levensduur van uw machine.
  • Verbetert de smaak van de koffie.
  • Gaat 3 maanden mee.

Het Eccellente Aqua Clean waterfilter is goed voor 3 maanden.

Afbeelding.

Hoe kun je dit waterfilter gebruiken.

1) Verwijder het AquaClean waterfilter uit de verpakking.

2) Dompel het AquaClean waterfilter ondersteboven onder in een bak met koud water en wacht totdat er geen luchtbellen meer uit het filter komen.

3) Verwijder het waterreservoir uit de koffiemachine en plaats het filter verticaal op de filteraansluiting. Druk het AquaClean waterfilter naar beneden totdat het niet verder kan.

4) Vul het Philips / Saeco waterreservoir met vers, schoon water en plaats het reservoir terug in de koffiemachine.

5) Als de machine een display heeft, moet u het AquaClean filter in het machinemenu activeren. Volg de gebruikersinstructies die bij de machine zijn geleverd.

6) Voor het spoelen van het Eccellente AquaClean filter laat u een halve liter water uit de uitlooptuit of de stoomtuit van de espressomachine stromen. Gooi dit water weg.

Het filter en het apparaat kunnen nu worden gebruikt.

Over Philips.

Het originele waterfilter is van Philips. Al sinds de productie van de eerste Philips-gloeilamp wat al weer meer dan 128 jaar geleden is, zijn verbeteringen en veranderingen waarbij de mens centraal staat belangrijke dit zijn erg gewaardeerde kernwaarden van Philips.

Dit waterfilter is in ieder geval geschikt voor de volgende typenummers.
Staat uw typenummer er niet bij? Dan kunt u waarschijnlijk alsnog het filter gebruiken. Neem contact op met onze klantenservice om het te checken.

Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Intelia Deluxe, Philips Saeco Pico Baristo, Philips Saeco Granbaristo, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips 5000, Philips 6000 serie.